Nyomtatás 

Szép bőr, fényes haj, erős köröm

A szépség belülről jön - így tarja a mondás, és ezzel a táplálkozáskutatók, biológusok is egyetértenek.

Hiába a legújabb, legdrágább kozmetikai csodaszer is, ha nem látjuk el szervezetünket a működéséhez szükséges táplálékkal. Bőrünkön bármelyik tápanyag hiánya meglátszik.A vashiánytól például sápadt, szürkés lesz a bőrünk, karikás a szemünk, gyenge a körmünk. A Kalifa aszalt gyümölcsei közül sok vasat tartalmaz a szilva, a datolya, a füge és az aszalt sárgabarack. A sárgabarackot nemcsak vastartalma miatt nevezik szépítő gyümölcsnek. Mivel hihetetlenül gazdag A-vitaminban és karotinoidokban, véd az idő előtti ráncosodástól. A karotinok ráadásul a nyaralás alatt megszerzett barnaságunkat is segítenek megőrizni. Ne feledkezzünk meg a sárgabarack kéntartalmáról sem, ami szintén jótékony hatással van a bőrre, a haj növekedésére és a köröm állapotára.
Az olajos magvak szépségápoló hatása kettős: egyrészt magas kalciumtartalmuknak köszönhetően erősítik a hajat és a körmöt, másrészt tele vannak antioxidáns hatású E-vitaminnal, így hozzájárulnak a bőröregedés késleltetéséhez.

Együk hát szépre magunkat!

Iratkozzon fel az ingyenes hírlevelünkre, melyben tájékoztatni fogjuk az új híreinkről, akcióinkról és nyereményjátékainkról!